Audit webstránky - odhalí chyby a nič nestojí

Audit vytvára človek, nie automatizovaný nástroj. Do auditu dáva špecialista, ktorý ho vytvára, všetky svoje skúsenosti.

3 minúty čítania

Audit webstránky alebo e-shopu je služba, ktorá odhalí chyby na vašom webe a pomôže vám sa zlepšiť. Audit vytvára človek, nie automatizovaný nástroj. Do auditu dáva špecialista, ktorý ho vytvára, všetky svoje skúsenosti. 

Perfektnou správou je, že audit robíme pre kohokoľvek ZADARMO. Nemá to naozaj žiadny háčik. Presvedčte sa o tom sami a nechajte si vypracovať audit aj pre váš web alebo e-shop.

Komplexný audit webstránky

Náš audit zahŕňa analýzu celkového stavu webu alebo e-shopu z hľadiska bezpečnosti, obsahu, SEO a UX/UI. Audit vám pomôže váš web spraviť bezpečným, pomôže zvýšiť konverzný pomer, ale aj zvýšiť návštevnosť z vyhľadávačov. Výsledkom bude viac návštevníkov, viac zákazníkov a bezproblémový chod webstránky.

Dozviete sa o vašom webe

  • Závažné chyby
  • Kozmetické chyby
  • SEO tipy
  • Rýchlosť načítania

TIP: Audit vytvára človek, nie robot.

Audit vytvára človek, nie robot

Závažné chyby

Do tejto kategórie sme zahrnuli chyby, ktoré viditeľne ovplyvňujú používateľa a znižujú konverzný pomer. Odhalíme chyby, ktoré ohrozujú bezpečnosť webu alebo porušujú zákon. Tieto chyby treba bezpodmienečne odstrániť.

Kozmetické chyby

Kozmetické chyby sú vizuálne prešľapy, kvôli ktorým pôsobí váš web neprofesionálne. Na kozmetických chybách funkčnosť webu nestojí, no môžu odradiť potenciálneho zákazníka alebo obchodného partnera.

SEO tipy

V kategórií SEO tipy sa dozviete, ako dosiahnuť lepšie pozície vo vyhľadávačoch (na našom trhu hlavne Google). Odstránenie základných problémov so SEO vám pomôže dostať na váš web alebo e-shop viac zákazníkov.

Rýchlosť načítania

Rýchlosť načítania webstránky netreba podceňovať. Dlhé načítanie negatívne ovplyvňuje návštevníka webu a robí web nepoužiteľným. Ukážeme vám, ktoré chyby treba odstrániť, aby ste zrýchlili načítanie webu. 

Výsledky: prehľadne a zrozumiteľne

Výstup z auditu je prehľadný a zrozumiteľný. Chyby zoraďujeme od najdôležitejších po menej dôležité, aby ste vedeli, ktoré problémy treba riešiť prioritne. Audit webu alebo e-shopu vám pošleme ako internetový odkaz, ktorý si otvoríte na vlastnom zariadení. Nemusíte žiadne súbory sťahovať, lebo všetko vyriešite vo vlastnom prehliadači. Ako bonus si môžete rezervovať telefonát s naším špecialistom, ktorý vám prípadné nezrovnalosti vysvetlí. Radi vám poradíme, ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadom implementácie tipov z auditu

Prečo audit pomáha ?

  • Jednoduchý a prehľadný
  • Personalizované odporúčania na zlepšenie
  • Zadarmo pre kohokoľvek

Výsledok auditu vám príde ako odkaz na web v tvare: audit.tricks.sk/xyz

Kedy je vhodné si nechať vypracovať audit web stránky alebo e-shopu ?

Je dôležité mať neustále prehľad nad stavom vášho webu. Audit webu si môžete nechať vypracovať kedykoľvek, no najdôležitejšie je si nechať vypracovať audit pred spustením marketingovej kampane, pri poklese predaja alebo pri znížení návštevnosti stránky. Pravidelný audit vám zabezpečí, že váš web bude v TOP stave celoročne.

Ako audit prebieha ?

  • Vyplníte krátky formulár
  • Audit bezplatne vypracujeme
  • Pošleme vám link s auditom
Spätné odkazy: ako sa v nich vyznať

Spätné odkazy (backlinky) sú linky, ktoré smerujú na váš web z iných stránok. Vyhľadávače (u nás hlavne Google) vnímajú odkazy z iných stránok ako “hlasy” v prospech vašej webovej stránky. Je to veľmi podobné, ako pri písaní akademického tetu (napr. bakalárky).

Autorita domény ako mantra SEO špecialistov

Čo je to domain rating, ako funguje a kde ho viem zmerať? Dočítate sa v najnovšom článku!